Produkty
-
Medovina svetlá
Starobylý nápoj našich pradedov, vyrábaný z kvalitného včelieho medu tradičným spôsobom. Charakteristický chuť a aróma je dosiahnutá dlhodobým zrením minimálne jeden rok. Podávajte v lete vychladenú na 12-14°C a v zime zohriatu na 50-55°C. Je vhodná aj ako aperitív a na prípravu miešaných nápojov.
- zloženie: včelí med, výťažky z bylín a korenín
- obsah alkoholu: 12% obj.
- objem: 0,75 / 0,5 / 0,33 l
-
Medovina tmavá
Tmavá medovina sa vyznačuje jemne horkastou chuťou, ktorú jej dodávajú rôzne bylinky a korenia. Výrobný proces je odlišný ako pri svetlej medovine a ten jej dodáva tmavú farbu a jemnú chuť. Podávajte v lete vychladenú na 12-14°C a v zime zohriatu na 50-55°C. Je vhodná aj ako aperitív a na prípravu miešaných nápojov.
- zloženie: včelí med, výťažky z bylín a korenín
- obsah alkoholu: 12% obj.
- objem: 0,75 / 0,5 / 0,33 l